GOD MULTIVITAMIN

Er multivitamin godt?

Hvis du tager multivitamin, er den rygraden i dine kosttilskud. Den indeholder en række udvalgte vitaminer og mineraler. En bredt dækkende vitaminpille, der  ikke kan gøre skade, hvis den er lavet ud fra de danske fødevaremyndigheders regler.

Hvilke vitaminer er der i multivitamin?

Der er lige så mange forskellige multivitaminer, som der er producenter. Multivitaminen er den sværeste at lave. Den kræver grundigt kendskab til hvert enkelt vitamin og mineral, så det doseres i rette dosis, rette formulering og til rette målgruppe. 

Hvad er de bedste vitaminer?

Det kan man ikke give et klart svar på og er heller ikke et område, vi vil gøre os til dommer over. Men generelt er de vigtigste vitaminer og mineraler dem, som du måtte være i underskud af, da underskud er dokumenteret uhensigtsmæssigt. 

Hvad er den bedste multivitamin?

I vores optik skal den være baseret på den enorme mængde forskning for hvert enkelt indholdsstof, så de aktive vitaminer og mineraler gør maksimal gavn uden skade. Den skal være rygraden i dine kosttilskud, som sikrer dig er god og alsidig basisdækning. Et tilskud til sund kost og nutidens livsstil.