Det siger kunderne

Officiel leverandør

Familiens Vitaminer er officiel producent og leverandør af kosttilskud til

  • De største danske fodboldklubber

  • Det danske Jægerkorps


Udtalelser

“Jeg er allerede fan af jer :-) Og mange tak for den tilsendte bestilling.”

Anne Bendix Nygaard

 

“Vi starter hver dag med jeres multivitamin, fiskeolie og D-vitamin. Det er en del af vores faste rutine. Vi ved, vi er i sikre hænder med Familiens Vitaminer.”

Gun-Britt og Torben Zeller

 

“My girlfriend and I have been using the fish oil for quite some time now and are really enjoying it, along with your other quality products.”

Hjörtur Hermansson, Icelandic National Team football player

 

“Jeg er vild med jeres tilgang til at ville gøre en forskel for andres sundhed. I har en enormt stor og opdaterede viden - Tak fordi vi andre også kan få glæde af den viden, og at I også tænker miljøet ind i den ligning.”

Claudia Rasmussen

 

“Det er så skønt at mærke jeres passion omkring de gode vitaminer <3 Vi elsker dem her i familien (er helt forelsket i etiketten også)”

Sophie Lundsfryd, influencer

 

“For min kone og mig betyder det rigtig meget, hvad vi indtager. Vi har en meget aktiv hverdag. Vi er vilde med alt det, jeres kosttilskud står for. Vores drenge husker os hver dag på at tage vores vitaminer, når de spørger om børnevitaminen.”

Søren J, jægersoldat

 

“Without this sounding condescending - I am proud of you guys with what you have accomplished! Looking forward to the Children’s Vitamin for the boys. They are happy and healthy hockey boys who too look forward to supplement vitamins. Again keep ud the good work!!!”

Birgitte Bjørneboe

 

“Det første jerntilskud NOGENSINDE jeg ikke får bøvl med maven af. Da jeg er bloddonor, er det så vigtigt for mig at få jernstilskud. Så tak for jer!”

Naja Heilmann

 

“Jeg er så glad for jeres multivitaminer. Det er faktisk første gang, jeg kan spise en vitaminpille uden at få ubehag i kroppen :-)”

Mia Sunesen

 

“Tak for jeres fantastiske omega-3. Jeg er så glad for, at den ikke smager dårligt. Jeg kan endelig få fiskeolie i min mand.”

Louise Kofoed-Stender

 

“Vi går rigtig meget op i kosttilskud herhjemme. Vi køber Familiens Vitaminer til hele familien - til de hjemmeboende og udeboende børn og vores forældre. Vi synes, de er super gode!”

Louise og Kim Rughave

 

“Jeres omega-3 er vildt gode, der er ingen dårlig eftersmag. Det er virkelig et plus.”

Pernille Rothmann, pædagog og familiebehandler - og gravid

 

“Jeg spiser jeres voksen multi, jern, D-vitamin og fiskeolie. Ligesom så mange andre siger, så er fiskeolien den eneste jeg nogensinde har kunne spise fordi den ikke giver opstød. Så bare rigtig stor ros herfra med jeres fine, fine produkter, hvor det er tydeligt at der er tænkt hele vejen rundt.”

Oddvør Klein Mortansdóttir