Familiens Vitaminer er udviklet af Læge og Familie K/S
En familievirksomhed, som målrettet arbejder for at gøre en forskel for dig

Missionen

Familiens Vitaminer er vitaminer og kosttilskud, der ikke går på kompromis. Missionen er at gøre en maksimal forskel for dig og dem, du holder af, med produkter omhyggeligt udviklet til at supplere sund kost og nutidens livsstil.

Menneskerne bag

Familievirksomheden ejes af ægteparret Silja Jonsdottir og Morten Dahl. Silja er miljøingeniør med speciale i jord og grundvand og sundhedsskadelige påvirkninger i vores hverdag. Morten har stor forskningsbaggrund, er speciallæge i almen medicin samt idrætslæge.

Silja værner om miljøet og naturen som et af hendes egne børn. Som en kreativ person med blik for det æstetiske falder det hende helt naturligt at forene natur, bæredygtighed og æstetik med en sund livsstil.

Maksimal gavn uden risiko er Læge og Families pejlemærke.

Miljøvenligt og Bæredygtigt

Vi ønsker at passe godt på to ting: Din sundhed og vores jord. Vi vil gerne bidrage til at give naturen videre til næste generation i frodigt blomstrende tilstand.

De smukke ravfarvede beholdere er lavet af genbrugsplast, og det samme er guldlågene. Begge dele bliver genanvendt, når du smider dem i din plastikbeholder. Restvarme fra produktionen af beholderne bliver brugt til at opvarme fabrikkens lokaler. Den lette vægt af emballagen gør transporten mere klimavenlig. Vi har skåret al overflødig emballage væk såsom kartoner og blisterpakninger for at undgå unødig miljøbelastning.

Produktionen af kosttilskuddene foregår i Danmark på naturskønne Møn. Fabrikken på Møn er som noget særligt GMP certificeret. GMP står for Good Manufacturing Practice og er et kvalitetsstempel tildelt af myndighederne. Produktionen foregår under nøje farmaceutisk kontrol. Vi prioriterer fortrinsvis et større antal tabletter i hver beholder for at mindske recirkulering af emballage af hensyn til miljøet. Det er bæredygtighed og naturlighed, når det er dansk og bedst.

Dansk Design

Pilleglasene er en moderne, elegant version af de gamle apotekerglas. En livsstilsgenstand af dansk design, man har lyst til at have stående fremme. Så husker man også bedre sin vitaminpille. Blomsterkranse og illustrationer er håndtegnet og giver Familiens Vitaminer et æstetisk unikt og indbydende udtryk. Blomsterne i kransen er nøje udvalgt af vilde, naturlige markblomster og planter med årelang anvendelse i gammel videnskab og behandling. Som symbol på vores mission, og fordi blomster skaber glæde. Emballagen forener bæredygtighed med dansk design. Godt for øjet og bedre for miljøet.