Virksomheder

Går I op i sunde medarbejdere?

Prioriterer I medarbejderpleje?

Ønsker I en stærk arbejdskultur og tiltrækningskraft?

- Så kan vi hjælpe jer

Der er gennem de senere år kommet betydelig mere fokus på medarbejderpleje - herunder også den fysiske og mentale sundhed, og der er på rigtig mange arbejdspladser indført tiltag, der skal værne om dig og dine kollegaer og samtidig sikre, at I kan tiltrække de bedste kollegaer.

Vi oplever en stor efterspørgsel på skræddersyede kosttilskud til den enkelte medarbejder. Det giver så god mening, og vi mener i al beskedenhed også,
at vi har det særlige fundament for at kunne bidrage til noget enestående for
dig og din arbejdsplads.

Vi skræddersyer sammensætningen til medarbejdernes behov. Ofte med en årstidsbestemt sammensætning og ud fra relevante videnskabelige betragtninger. Evidensen og forskningen bag står vi altid klar til at fortælle jer om.

Familiens er vitaminer og kosttilskud, der ikke går på kompromis. Fundamentalt forankret i videnskaben og den mest opdaterede forskning skal vores kosttilskud hjælpe jer på bedst mulige vis. De danske kosttilskud er lavet under krav til bæredygtigheden. Nogle ting er bare for vigtige! 

Vi laver kosttilskuddene til vores virksomheder pænt og indbydende i super praktiske dagspakker til hver enkelt medarbejder med jeres eget virksomhedsnavn/logo. Dagspakkerne er lige til at tage med hjem på weekend eller ferie. En helhedsoplevelse med et godt formål fra start til slut.

Sundhed, arbejdsmiljø og image er ikke bare en del af en stærk arbejdskultur, en attraktiv arbejdsplads og værnen om de bedste medarbejdere.
Det er fremtiden - og nutiden.

 

Send os en uforpligtende mail, hvis I vil høre nærmere 
kontakt@familiensvitaminer.dk

Eller ring til os: 20 95 59 33